Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/geometr1/public_html/bontepels.be/includes/menu.inc).

Hot Shop

 

De winkel is echt wel mijn ding geworden !

De vroegere koestallen van de boerderij zag ik vanaf het begin al zitten als winkelruimte :
hier blijft het in de zomer ook goed koel, dus ideaal voor de groenten. 
Ik heb de muren samen met mijn schoonvader geleemd ; leem die we uit de schuur haalden, het is hier leemgrond, dus wij proberen met een kuip, leem en vlas en water : roeren maar en tegen de muur kwakken en goed uitsmeren.  Een beetje kleuteren dus. 

   

De vroegere voederbakken gebruiken we voor de aardappelen, ajuin en pompoenen.  Er is ook een koken eten hoekske voor de kleintjes zodat de mama's even rustig kunnen uitkiezen wat ze nodig hebben.  Je vind er alles wat ikzelf gebruik in mijn keuken, iets wat ik niet lust verkoop ik niet, maar je mag er altijd naar vragen en ik zal zien wat ik kan doen.  Je mag er bijna alles zelf uitkiezen ; je neemt een rieten mandje en vult het met de lekkerste dingen. Een boze wolf hebben we niet, wel 2 grootmoeders.

Er is dus te vinden :
een groot aanbod groenten en fruit, zuivel en kaas, vlees en gevogelte, vleesvervangers, sappen en wijn, droge voeding en een klein aanbod lichaamsverzorging.

Onze boerderijwinkel is open:

Woensdag: 13.30 - 18.30 uur

Vrijdag:      13.30 - 18.30 uur

Langstraat 41

3384 Attenrode

 

en zaterdag staan wij op de markt in Leuven op de Brusselsestraat van 9.15 - 17.00 uur