Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/geometr1/public_html/bontepels.be/includes/menu.inc).

Atelier Hoop-en toekomstplannen

Er zijn nog zoveel ideeën en plannen in mij hoofd , visueel zijn ze daar al geboren, nu nog gestalte geven.  En het kan vaak niet rap genoeg gaan, ik moet dringend eens een bed geduld zaaien.  Maar een boerderij is nu in mijn ogen een ideale plaats om mensen samen te brengen.  En er is hier ook ruimte en plaats zat.  Alleen de accomodatie moet nog aangepast worden, dus het geld moet nog groeien....weeral geduld zaaien, en ik ben toch al 20 jaar bezig.....vooruit, vooruit met de geit!

Er is bij mij een groeiende nood om toch eindelijks iets met dat creatieve te doen : maar wat concreet ?  Het is wel vervlochten in mijn dagelijks leven,maar toch kan ik te weinig tijd daaraan besteden. ( Wat wilt ge nu eigenlijk ; met 3 schoolgaande kinders, een meer dan full-time job, en nog altijd zoveel ambitie?) simpel : meer vrije tijd....  

Ik wil : een mooi kunstzinnig zelfgemaakt houten atelier met véél ramen in een mooie omgeving en een gezellige houtstoof! En deze ruimte kan ik dan verhuren aan de lieve mensen die allerhande workshops komen geven in al de dingen die ikzelf graag zou meedoen, zoals

Kalari Payattu : indische marciale kunst, Yoga, ayurvedische massage, voetreflexologie, Dans, Beeldhouwen, tekenen, schilderen, naaien en vilten.
Thema avonden met kampvuur en Lekker eten !

Ik heb dit bij momenten al allemaal gedaan, en ik doe dat zéér graag, maar elk jaar op nieuw als het september word , denk ik : en nu ga ik weer met iets beginnen, maar als dan al de naschoolse activiteiten van de kinderen zijn ingevuld en het uitgepuzzeld is wanneer, wat, wie waar te krijgen, want op de boerebuiten zitten is wel schoon maar wel ver van onze hobby's, dan schiet de mama er weer over.

Eigen schuld , dikke bult. Dus mij lijkt het een ideaal plan : we brengen het naar de boerderie en ik doe gewoon mee. (we zullen zien, zij de blinde.....)